İçeriğe geç

Chill Yapmak Ne Demek

Chill Chill takılmak ne demek?

“Chill” kelimesinin bazı yaygın anlamları şunlardır: Belirli bir plan veya beklenti olmadan arkadaşlarla rahatlamak veya takılmak. Stresli bir durumda sakin veya soğukkanlı kalmak. 15 Mart 2023 “Chill” kelimesinin bazı yaygın anlamları şunlardır: Belirli bir plan veya beklenti olmadan arkadaşlarla rahatlamak veya takılmak. Stresli bir durumda sakin veya soğukkanlı kalmak.

Chill ilişki ne demek?

“Netflix ve rahatlamak”, romantik ilişki, sıradan seks veya grup seks bağlamında cinsel aktiviteler için bir deyim olarak kullanılan bir internet argo terimidir.

Chill ne için kullanılır?

Bu kelimeler; Soğutma anlamında kullanılabilir.

Chill out yapmak ne demek?

“Sakin ol, rahatla” anlamına gelen Chill Out’un ne anlama geldiği sorusuna bir diğer cevap ise: “Hiçbir şeyin seni üzmesine izin verme, rahatla.” Bu nedenle gençler arasında bir slogan haline gelen bu söz, birçok paylaşımda etiket olarak yer alıyor.

Chill insan ne demek?

Chill’in birkaç anlamı vardır: sakin, soğuk, buz, ürperti, titreme ve serinlik bu anlamlardan bazılarıdır. Ancak sosyal medyada chill, kısaca sakinlik, dinginlik ve huzur olarak tanımlanabilir.

Chill oynamak ne demek?

Mecazi anlamda soğuk davranış, serinkanlı hareket anlamına gelen bu kelime, sokak dilinde gevşemek, sakinleşmek, rahatlamak anlamında kullanılıyor.

Chill mekan ne demek?

“Chill-out” alanı olarak da adlandırılan mekana girdiğiniz anda sizi gül, çam, ıhlamur gibi ağaçların yanı sıra limon ağaçları da karşılıyor.

Chill ne demek Tureng?

Sakin ol! Sakin ol! Sakin ol f. Şarabı daha da soğutmak istiyorum.

Chill soğuk ne demek?

(F). üşümek, titremek; (san.). donmak, sertleşmek; üşütmek; serinlemek (şarap); umudunu kaybetmek. korkutucu (isim). ürkütücü. chillriess (isim). soğuk; ürperti.

Durex Chill ne demek?

Durex Chill; Classic, Close Feel ve Beyond Feel Extra Feel prezervatiflerinden oluşur. *Classic: Gerekli koruma için klasik ve güvenlidir. 56 mm nominal genişlik ve normal kalınlık için tasarlanmıştır. Ekstra silikon kayganlaştırıcı ile.

Chill out nasıl yapılır?

Hazırlanışı: Chill out with Herbs, portakal meyvesi ve rooibos karışımını 120 ml suda 5-8 dakika demleyin ve soğumaya bırakın. Daha sonra nar suyu, şeftali nektarı, portakal suyu, passion fruit ve limon suyunu buzla karıştırın ve karışımı iki porsiyon halinde servis edin.

Ice Chill nedir?

AXE Ice Chill Vücut Spreyi’nin 48 saatlik ferahlığıyla öne çıkmaya ve başları döndürmeye hazır olun! Erkekler için vücut spreyi ve pudrasız deodorant. Taze, aromatik ve odunsu suyuyla etkileyicidir. Duştan yeni çıkmışsınız gibi uzun süreli ferahlık sağlar.

Chill mode ne demek?

Chill modu, gücü yaklaşık %40 ile sınırlayan bir sürüş ayarıdır. Bariz etkiler daha düşük hızlanma performansıdır.12/30/2020Chill modu, gücü yaklaşık %40 ile sınırlayan bir sürüş ayarıdır. Bariz etkiler daha düşük hızlanma performansıdır.

Hang out ne anlama gelir?

Hang out kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamı (deyim) “arkadaşlarla takılmak, birlikte seyahat etmek”tir.

Ingilizce Chilling ne anlama gelir?

korkutucu, dehşet verici, korkunç, dehşet verici s.

Takılmak ne demek argo?

Genel olarak, “takılmak” kavramını, romantik veya başka bir ilişki içinde olmayan kişilerin çoğunlukla gelişigüzel bir araya gelip cinsel davranışlarda bulunması anlamında kullanırız.

Takılıyorum ne anlama gelir?

bir şeyle meşgul olmak, vakit geçirmek. – Ne yapıyorsun kardeşim? Gençlerin neredeyse bütün gün yaptıkları ama açıklaması olmayan bir eylem. “Ben takılıyorum”, “takılıyor”, “takılıyorlar” …

Chill soğuk ne demek?

(F). üşümek, titremek; (san.). donmak, sertleşmek; üşütmek; serinlemek (şarap); umudunu kaybetmek. korkutucu (isim). ürkütücü. chillriess (isim). soğuk; ürperti.

Cool takılmak ne demek?

Son yıllarda dilimize “cool olmak” terimi yerleşti. Türkçede tam karşılığını bulmak zor olsa da “cool”u “tarzı olmak”, “karizmatik olmak” veya “cool olmak” olarak tanımlayabiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir